Irteteko pistola-tiroa Kadete mailako lehiaketetan eta emaitza erosoak bai mutiletan bai nesketan. Lointek Gernikak eta Fundación Bilbao Basketek lehen postuak hartu zituzten.

NESKAK

Larunbat goizean jokatu zen jardunaldi osoa eta partida guztiak 20 puntu baina gehiagogatik erabaki ziren. Etxean jokatu zuten lau taldeek garaipena eskuratu zuten.

Lointek Gernika lehen liderra da, Ordizia KE-ri irabazita 44 puntuko aldeagatik, Santanapeko kiroldegian.

Judimendin, Mondragon Unibertsitatea Ointxe! Araskik Bizkai Esnea Ibaizabal-i irabazi zion (74-50). Alex Susoren neskek hirugarren laurdenean apurtu zuten partida.

Pribatutasun arrazoiengatik, YouTube zure baimena behar du kargatu ahal izateko
Onartzen dut

Oso neurketa antzekoa Landakon, Tabirako Baqué eta Movitelck ISB-ren arteko lehian. 22-20ko emaitza atsedenaldian eta hirugarrenean ihes egin ziren Iker Añón-en neskak, 12-3ko partzialari esker.

Eta Bidebietan, jardunaldia ireki zuen norgehiagokan, Easo Ibaeta Basket Lorea Gourmet-ek Centro de Estudios Mikeldi USK gainditu zuen (72-52). Donostiarrek azken laurdenaren lehen minutuak arte itxaron behar izan zuten bere aurkariaren erresistentzia eraisteko.

MUTILAK

Hiru etxetik kanpoko garaipenak denboraldiari kaixo esateko mutilen mailan.

Fundacion Bilbao Basket sailkapeneko lidergoan kokatu zen, 21 puntugatiko garaipenari esker Easo Mandoegiren kantxan. Emaitzak esa narren, partida parekatua hirugarren laurden arte. Bilbotarrek lortu zuten 2-8ko partzialak 10 puntuko aldea eman zien.

Santurtziko Mikel Trueban, 0-11ko partziala atsedenaldia baino lehen klabea izan zen Fundacion 5+11-k ihes egiten lortzeko (62-77). Moreek irudi bikaina eskaini zieten bere zaleei eta irabazi egin zuten bigarren zatian (33-32).

Eta La Casillan, beti aurretik ATE Asesores Araberri garaipena eskuratzeko (60-68). Amaiera arte saiatu zen Centro de Estudios Mikeldi USK eta 6 puntura hurbildu zen 2 minuturen faltan.