Laugarren jardunaldia A-A multzoan eta bi partida besterik ez gure taldeentzat. Eta interesgarriena jokatu zen Aritzbatalden, non Ulacia Zarautzek eta CB Santurtzik berriro aurrez aurre egin baitzuten. Duela hilabete bat ez bezala, etxeko garaipena. Eta jardunaldiko beste neurketan, Baskoniak etxean galdu egin zuen.

ULACIA ZARAUTZ 65 – CB SANTURTZI SK 57

Urriaren 12an, CB Santurtzik 2020ko Euskal Kopa EBA eskuratu zuen, luzapenean erabakitako finalean. Ia hilabete bat geroago, moreak Ulacia Zarautzen kantxara itzuli ziren. Baina atzo, Asier Recondoren mutilek garaipena lortu zuten, denboraldiko estreinaldian. Bizkaitarrek, aitzitik, 0-2ko balantzea dute.

Beti aurretik talde gipuzkoarra, baina bisitariek ihes egiteko aukera guztiei eutsi zieten. Atsedenaldian, 35-30ko emaitza Aritzbatalden. Bigarren zatian, hasierako 8-2koa. CB Santurtzik ez zuen amore eman (43-39), baina beste 12-0eko partzialak epaia eman zion neurketari, laurden baten faltan (55-39).

Pribatutasun arrazoiengatik, YouTube zure baimena behar du kargatu ahal izateko
Onartzen dut

BASKONIA 73 – CB SOLARES 75

CB Santurtzi bezala, 0-2koa sailkapenean Miguel Ángel Hoyoren mutilentzat. Baskoniak berriro galdu zuen etxean, beti atzetik joan eta gero. Sherman bisitariak partida ikusgarria: 33 puntu, 16 errebote eta 41eko balorazioa.

Hasierako 0-12koa eta Miguel Angel Hoyoren hutsartea. Egoera ez zen hobetu eta CB Solares 5-26ra ihes egin zen. 24 puntuko aldea izan zuen bigarren laurdenean (11-35), baina Baskonia erreakzionatu zuen 10-0eko partzialari esker (28-45). Gasteiztarrek lanean jarraitu zuten, baina 35. minutura arte ezin izan zuten 10 puntuko hesitik jaitsi (65-71). Eta hiruko bat izan zuten partida berdintzeko (70-73), baina Shermanel neurketa itxi zuen eraso errebotean.