Laura Garciaren neskak dominarako borrokan izango dira. Aragonen aurkako emozioz handiko partiduan, gure infantiles finalerdietarako txartela lortu dute.

INFANTIL NESKAK 54 VS ARAGON 50

Finalerdietara!!!! Emozioz beteriko partidu batean, oso bizia, nerbio askorekin, Laura Garcíaren neskek txapelketako hirugarren garaipena eta finalerdietarako txartela eskuratu dute. Beti aurretik gure selekzioa, baina Aragonen erreakzionatu du atsedenaldia baino lehen (25-24). BIgarren zatian, hasierako 6-0ekoa eta alde txikiak amaierara arte, Haizeder de Miguelen bi libreekin garaipena ziurtatzeko.

MUTILEN KADETE 71 VS GALICIA 73

Mikel Odriozolaren mutilek lehen fasea bukatu dute Galiziaren aurkako porrot batekin, azken uneetan erabakitako beste partidu batean. Gure kadete mutilek ondo erreakzionatu dute aurkariaren hasiera onaren ondoren eta ere bai azken laurdenean, 11 puntu atzetik egon direnean. Baina azken minutuan, Galicia egokiagoa izan da libre marratik.

INFANTIL MUTILAK 56 VS CEUTA 5

Lehen fasea gure taldeentzat bukatu da Infantil Mutilen taldeko garaipenarekin, Ceutaren aurka. Iñaki Landetaren mutilek partidua itxi dute bigarren zatiko lehen minutuan eta bihar, astelehena, igoera bilatuko dute Murtziaren aurka. Bere aurkaria porrotil jaso gabe mantentzen da txapelketa honetan.